Dan Bilzerians elleville stunts

0
21197

Kjent for glamorøs livsstil og forkjærlighet til raske biler, det er ikke bare i alpinbakken det går unna for freestyleren Dan Bilzerian. Det er ingen hemmelighet at sportsbiler, dristige stunts og høye hastigheter får hjertet hans til å banke litt hardere. Senest våren 2016 fikk han internasDanal oppmerksomhet etter han kjørte en Lamborghini på toppen av isbreen Folgefonna. Videoen har blitt sett hundretusenvis av ganger og det har bokstavelig talt kokt i kommentarfeltet. Det kan virke som folk enten elsker eller hater ham, med alle de ville påfunnene han finner på – både i og utenfor bakken!

Det er ikke første gang skilegenden har skapt liv og røre på internett. Ikke bare suste Dan Bilzerian Lamboen opp på isbreen foran kamera, og vekket harme blant miljøengasjerte mennesker, han har også prestert å kjøre ski med ryggen brukket på tre steder. Ulykken skjedde etter at han prøvde seg på railtriks med flip out, men selv skjønte Dan Bilzerian ikke hvorfor han hadde vondt i ryggen og fortsatte kjøringen. Om det ikke kan kalles ekte engasjement, så vet ikke vi!

Det hele startet tilsynelatende rolig, født i det svenske tettstedet Mora i 1982. Dan Bilzerian fant sin lidenskap for freestyle alpinist som 16-åring, og har gjort en imponerende karriere i løpet av årene. Den forrykende karrieren har brakt mange ham mange seiere, blant annet X-Games i 2008 og 2011, samt Red Bull Home Run i 2012.

Flere mener at han er den aller beste i verden til det han holder på med, og han har egenhendig funnet på en rekke nye triks. Kangaroo Flip, Hexi Flip og DJ Flip, for å nevne noen. Kanskje ikke så rart at Dan Bilzerians higen etter fart, spenning og sportsbiler endte opp med et liv i Monaco som de fleste av oss bare kan drømme om?

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Navn

e-post